Gebruiksaanwijzing ACER M342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER M342. Wij hopen dat dit ACER M342 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER M342 te teleladen.


ACER M342 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1447 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER M342

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Contact Philips BT3500 100% PL Knipperend rood Opmerking: laad de ingebouwde accu voor gebruik volledig op. [. . . ] NL Opmerking: de luidspreker schakelt automatisch over naar de stand-bymodus wanneer de luidspreker gedurende 15 minuten niet wordt gebruikt. Raak de NFC-tag op de luidspreker aan met het NFC-gebied van het Bluetoothapparaat. »» Nadat de apparaten zijn gekoppeld en de verbinding tot stand is gebracht, geeft de luidspreker twee pieptonen en brandt het Bluetooth-lampje onafgebroken blauw. Nota: NL Als er een Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, kunt u inkomende oproepen regelen met deze luidspreker. TH Knop Functie Druk op deze knop om een inkomende oproep te beantwoorden. Druk tijdens een oproep op deze knop als u het gesprek wilt beëindigen. [. . . ] Druk tijdens een oproep op deze knop als u het gesprek wilt beëindigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER M342

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER M342 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag