Gebruiksaanwijzing ACER K132

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER K132. Wij hopen dat dit ACER K132 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER K132 te teleladen.


ACER K132 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1387 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER K132 (1437 ko)
   ACER K132 ǔ (1385 ko)
   ACER K132 QUICK START GUIDE (2501 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER K132

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] γός αναφοράς Başvuru Kılavuzu Справочное руководство Довідник GB FR ES NL DE PT IT SE DK FI NO PL CZ SK HU RO BG GR TR RU UA Quick Start Guide Safety Information Reference Guide What’s in the box Contenu de la boîte Contenido de la caja Wat zit er in de doos Inhalt der Verpackung O que está dentro da caixa Contenuto della confezione Kartongens innehåll Hvad er der i kassen Laatikon sisältö Pakken inneholder Co znajduje się w opakowaniu Obsah dodávky Obsah dodávky A doboz tartalma Conţinutul cutiei Какво има в кутията Περιεχόμενο συσκευασίας Kutu içeriği Содержимое упаковки Комплект постачання Stand mounting. Voor instructies over het gebruik van de wandmontagesteun raadpleegt u het bijgeleverde document "Installatiegids voor de wandmontagesteun". Om natuurlijke bronnen te sparen, heeft Sony drastisch de hoeveelheid papier verminderd door niet langer handleidingen af te drukken. De volledige bedieningsinstructies en meer kunnen echter worden gevonden in de elektronische handleiding (i‐Manual) of online. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER K132

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER K132 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag