Gebruiksaanwijzing ACER H7531D QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER H7531D. Wij hopen dat dit ACER H7531D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER H7531D te teleladen.


ACER H7531D QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (272 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER H7531D (3678 ko)
   ACER H7531D QUICK START GUIDE (347 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER H7531DQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] WAARSCHUWING: Neem deze voorschriften in acht om het risico van lichamelijk letsel en beschadiging van het apparaat te voorkomen. [. . . ] Stel de projector niet bloot aan regen of ander vocht en gebruik de projector niet in de buurt van water. Als de lamp breekt, moet u de ruimte waarin dit is gebeurd, goed ventileren. Voorkom dat vloeistof, voedsel of kleine voorwerpen in de projector terechtkomen. Open de projector uitsluitend indien daartoe geïnstrueerd door de handleiding en pas nadat u de projector hebt laten afkoelen. volgende stappen · Zie de cd die bij de projector wordt geleverd voor informatie over de bediening en het oplossen van mogelijke problemen. Zie de ondersteunings- en garantiegids voor ondersteuningsinformatie. [. . . ] Zie de ondersteunings- en garantiegids voor ondersteuningsinformatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER H7531D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER H7531D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag