Gebruiksaanwijzing ACER G246HYL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER G246HYL. Wij hopen dat dit ACER G246HYL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER G246HYL te teleladen.


ACER G246HYL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (338 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER G246HYL (950 ko)
   ACER G246HYL QUICK START GUIDE (337 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER G246HYL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste TV, um die Fernbedienung in den TV-Modus zu setzen. [. . . ] Verwenden Sie die Nummerntasten auf Fernbedienung, um die Ziffern einzugeben. Indd 24 2013-03-15 오후 4:43:52 • Um Großbuchstaben einzugeben (oder um zu Taste Kleinbuchstaben zurückzukehren), die wählen und dann die E Taste drücken. Um erneut Buchstaben anzuzeigen, die 123#& wählen und dann die E Taste drücken. Drücken Sie die FUNCTION Taste auf der Fernbedienung des Geräts, um die BT Meldung anzuzeigen. Indd 38 2013-03-15 오후 4:44:10 • Manuelle Sendersuche : Drücken Sie die 5 Taste, um Manuell auszuwählen und anschließend die TUNING/CH (, . € Automatische Sendersuche : Drücken Sie die 5 Taste, um Manuell auszuwählen und anschließend die TUNING/CH (, . [. . . ] Drücken Sie anschließend die ▲▼◄► Taste, die in - Richtung zeigt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER G246HYL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER G246HYL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag