Gebruiksaanwijzing ACER FT220HQL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER FT220HQL. Wij hopen dat dit ACER FT220HQL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER FT220HQL te teleladen.


Mode d'emploi ACER FT220HQL
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER FT220HQL (2232 ko)
   ACER FT220HQL QUICK START GUIDE (478 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER FT220HQL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 17/05/13 13:45:35 BIJZONDERHEDEN OVER DE DEMONTAGE EN DE TERUGPLAATSING VAN HET DEKSEL DEMONTAGE VAN HET METALEN DEKSEL: DEMONTAGE VAN DE VENTIELDOP: Pak het deksel goed vast bij de dichtingsring en schroef de middelste moer tegen de richting van de klok los. neem de moer en vervolgens het deksel af. Pak de ventieldop bij het middelste gedeelte vast (zoals aangegeven) en draai vervolgens rustig om deze los te maken. Maak de ventieldop en met name de binnenkant ervan schoon (controleer of er geen etensresten inzitten). [. . . ] OK 00:02 ofwel stop JA BRUINEN NEE stop snelkoken 17/05/13 13:46:57 voeg de ingrediënten toe manueel kookstand OPNIEUW OPWARMEN Koken onder druk Klassieke bereiding opnieuw opwarmen warm houden manueel opnieuw opwarmen warm houden favorieten plaats de pot LET OP sluit het deksel hermetisch LET OP LET OP ingrediënten recepten Koken onder druk Klassieke bereiding manueel favorieten opnieuw opwarmen warm houden plaats de pot OPNIEUW OPWARMEN LET OP sluit het deksel hermetisch Selecteer het Koken Klassieke onder druk bereiding menu «manueel» opnieuw opwarmen warm houden 00:02 + Selecteer de stand «opnieuw opwarmen» LET OP + wilt u stoppen met opnieuw opwarmen?Sluit het deksel hermetisch LET OP OPNIEUW OPWARMEN plaats de pot LET OP 00:02 JA NEE rmen Sluit het deksel hermetisch plaats de pot LET OP OPNIEUW OPWARMEN WARM HOUDEN Het opnieuw opwarmen is begonnen wilt u stoppen met opnieuw opwarmen?Indd 93 nederlands plaats de pot LET OP OPNIEUW OPWARMEN sluit het deksel hermetisch Plaats de pot 00:02 sluitwilt u stoppen met het deksel hermetisch opnieuw opwarmen?Het opnieuw opwarmen begint wilt u stoppen met en de tijd verhoogt. JA NEE 17/05/13 13:47:04 93 manueel kookstand WARM HOUDEN manueel favorieten opwarmen houden plaats de pot LET OP Koken onder druk Klassieke bereiding ingrediënten Koken onder druk Klassieke bereiding recepten opnieuw opwarmen warm houden manueel favorieten OPNIEUW OPWARMEN even wachten a. B opnieuw opwarmen warm houden plaats de pot LET OP WARM HOUDEN Klassieke bereiding ingrediënten recepten Koken onder druk manueel favorieten opnieuw opwarmen warm houden plaats de pot LET OP WARM HOUDEN OPNIEUW OPWARMEN even wachten a. B plaats de pot + + Plaats de pot 00:02 LET OP Selecteer Klassieke het Koken onder druk bereiding menu «manueel» opnieuw opwarmen warm houden Selecteer de functie «warm houden» OPNIEUW OPWARMEN even wachten a. Wilt u de functie warm 00:02 JA NEE WARM HOUDEN Het apparaat is aan het voorwarmen plaats de pot LET OP WARM HOUDEN De functie warm houden is begonnen wilt u de functie warm houden stoppen?B WARM+ HOUDEN 00:02 JA NEE Om de functie warmhouden te stoppen, druk op de knop «terug» en selecteer «ja» 00:02 wilt u de functie warm houden stoppen?Voor bepaalde voedingsmiddelen is het gebruik van de uitgestelde start onmogelijk (bv. EINDE KOKEN 08:15 12:30 m 08:15 VERTRAAGDE START Selecteer het einde van het koken 08:15 VERTRAAGDE START EINDE KOKEN 12:30 + EINDE KOKEN Uitgestelde start VERTRAAGDE START EINDE KOKEN is geprogrammeerd 01:00 12:30 08:15 VERTRAAGDE START 01:00 EINDE KOKEN 12:30 Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. Gelieve de USB-sleutel te verwijderen OPGELET ook uw favoriete recepten worden gewist ingrediënten recepten manueel JA favorieten NEE OPGELET Voorgerecht Hoofdgerecht ook uw favoriete recepten worden gewist Dessert JA bibliotheken NEE 17/05/13 13:48:48 103 ingrediënten kalf kip konijn lam rundvlees varken groenten fruit aardappelen appel artisjokken asperges aubergine bataten bloemkool broccoli cichorei courgette groene kool kool linzen prinsessenbonen peer prei peper raap rode biet selder spruitjes spinazie snijbiet venkel wortel vlees vis & schelpdieren garnalen mosselen sint-jakobsschelpen vis rijst & granen boekweit bulgur gerst quinoa tarwe wilde rijst witte rijst Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. Nl entrée Voorgerecht Hoofdgerecht Andouillettes met witte wijn Kalfsragout Catalaans rundvlees Bœuf bourguignon Brandade van kabeljauw Kabeljauw in linzendahl Calamaris met tomaat Eend met citrusfruit Chili con carne Koolvis met garnaaltjes Gestoofd haantje met anijs Schelpjespasta met groenten Garnalen met koriander Garnalen in court-bouillon Curry van gevogelte Kalkoen met mosterd Varkensrug met sherry Varkensplakjes met paprika’s Zwaardvis en sint-jakobsvruchten Hongaarse goulash Konijn met bier Konijn met olijven Konijn met pruimen Zeeduivel op Amerikaanse wijze Zeeduivel chermoula Mafé van gevogelte Makreel Miso Schelvis in court-bouillon Broccoli met amandelen Wortels carbonara Geglaceerde wortels Auberginekaviaar Griekse paddenstoelen Paddenstoelen met kaas Groentechowder Vegetarische pompoen Flan van courgettes met Parmezaan Foie gras met vijgenkonfijt Gnocchi met tomaat en saffraan Hummus Minestrone Ei in een potje met artisjokken Zalmbrood met lychee Aardappelpuree Puree met kruiden en citroen Rillettes van zalm met wasabi Risotto met erwten en munt Salade met 3 bonen Zalmslaatje met bonen Chinese soep Linzensoep met spek Spliterwtensoep Maissoep met krab Misosoep Velouté van potimarron Varkenshaasje met papaja Mosselen in witte wijnsaus Lentelamsragout Roereieren Ossobuco met druiven Schouderstuk van rund met bier Kippenboutjes met tomaten Kikkererwten vegetarian style Varkensborststuk op Chinese wijze Varkensvlees met garnalen Kip met groene curry Kip met rijst Kip balsamico Quenelles met roquefortsaus Risotto met pompoen Japanse rijst Indische rijst met kip Rundergebraad met mosterd Kalfsgebraad met groenten Zalm met saffraan Zalm met mais en erwten Zalm met paprikasaus Gambasoep Taco’s met rundvlees Lamstajine met dadels Tortellini ham en Parmezaan Koninginnehapje Gevogelte, griesmeel & courgette Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. Indd 105 nederlands Dessert Ananas op siroop Verloren-broodpudding Traditionele cheesecake Fruitcompote Peer-banaancompote Crème met melkconfituur Dessertcrème met vanille Lichte chocoladecrème Zoete polenta Flan met kokosmelk Moelleux au chocolat Gestoomde halve abrikozen Peren met specerijen Potje met chocoladecrème Kastanjepudding Kokosmelksoep met fruit Terrine van peren en specerijen receptenlijst* tnava noitasilitu noitasilitu * afhankelijk van het land afhankelijk van het model 17/05/13 13:48:51 105 menu favorieten EEN RECEPT OPSLAAN ONDER FAVORIETEN MENU FAVORIETEN: Met het menu Favorieten, maak een koppeling aan naar uw favoriete recepten in het menu recepten. Ingrediënten recepten manueel ingrediënten favorieten recepten manueel favorieten ingrediënten recepten mijn lijst toevoegen toevoegen mijn lijst ingrediënten manueel favorieten recepten wissen wissen wijzigen wijzigen manueel favorieten mijn lijst toevoegen + voorgerechten Selecteer het menu mijn lijst wijzigen «favorieten» wissen wijzigen voorgerechten hoofdgerechten wissen + hoofdgerechten voorgerechten hoofdgerechten Selecteer soepen bibliothèque «toevoegen» soepen bibliothèque toevoegen kabeljauwfilet en broccoli pompoensoep kabeljauwfilet en broccoli pompoensoep konijn met olijven en groenten konijn met olijven engroenten Marokkaanse groenten Marokkaanse mosselen gekookte groenten gekookte mosselen soepen bibliothèque voorgerechten hoofdgerechten kabeljauwfilet+ broccoli en soepen bibliothèque pompoensoep konijn met olijven en groenten type recept Marokkaanse groenten gekookte mosselen + Selecteer het Selecteer het recept waarvan u wilt dat het PERS als PERS favoriet verschijnt 02 02 kabeljauwfilet en broccoli pompoensoep konijn met olijven en groenten Marokkaanse groenten gekookte mosselen Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. : met de functie «aanpassen» kunt u de bereidingstijd en het aantal personen van een al in de favorieten opgeslagen recept aanpassen kabeljauwfilet en broccoli kabeljauwfilet en broccoli konijn met olijven en groenten Marokkaanse groenten gekookte mosselen pompoensoep pompoensoep konijn met olijven en groenten Marokkaanse groenten gekookte mosselen 02 PERS 02 PERS KOKEN 02 PERS 02 PERS KOKEN AANBEVOLEN TIJD: 10 MIN AANBEVOLEN TIJD: 10 MIN Selecteer het aantal mensen dat KOKEN K OK E N 00:10 + mijn lijst AANBEVOLEN TIJD: 10 MIN 00:10 wijzigen Selecteer de noodzakelijke mijn lijst wijzigen kooktijd toevoegen wissen wijzigen toevoegen AANBEVOLEN TIJD: 10 MIN toevoegen mijn lijst wissen toevoegen wijzigen wissen + Kies «aanpassen» 04 PERS Selecteer het aantal mensen dat 04 PERS Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. Indd 107 nederlands 00:10 00:10 mijn lijst + wissen 04 PERS 04 PERS + 17/05/13 13:49:02 107 BEREID EEN RECEPT DAT U AL ALS FAVORIET HEEFT OPGESLAGEN menu favorieten ingrediënten recepten manueel ingrediënten favorieten recepten manueel favorieten mijn lijst toevoegen ingrediënten ingrediënten recepten wissen mijn lijst wijzigen recepten manueel favorieten manueel favorieten toevoegen wijzigen wissen kabeljauwfilet en broccoli pompoensoep konijn met olijvenen broccoli kabeljauwfilet en groenten konijn met olijven en groenten Selecteer mosselen lijst» gekookte «mijn Marokkaanse groenten gekookte mosselen + mijn lijst Selecteer het menu toevoegen wissen mijn lijst «favorieten» wijzigen + Marokkaanse groenten pompoensoep toevoegen wijzigen kabeljauwfilet en broccoli pompoensoep wissen VISSOEP - 4 PERS voorbereiding express VISSOEP - 4 PERS voorbereiding express VOORBEREIDING KOKEN VOORBEREIDING konijn met olijven en groenten kabeljauwfilet en broccoli gekookte mosselen Marokkaanse groenten 15min KOKEN 20min 15min pompoensoep OK OK 20min konijn met olijven en groenten Marokkaanse groenten VISSOEP+ PERS -4 gekookte mosselen voorbereiding express Selecteer het recept VOORBEREIDING KOKEN dat15minwilt bereiden u 20min OK Volg de instructies zoals voor een normaal recept VISSOEP - 4 PERS voorbereiding express VOORBEREIDING KOKEN 15min OK Notice_COOKEO_USB_FR-DE-NL. Indd 108 20min 17/05/13 13:49:07 favorieten WIS EEN RECEPT VAN HET MENU FAVORIETEN ingrediënten ingrediënten handmatig handmatig recepten recepten favorieten favorieten ingrediënten recepten ingrediënten handmatig recepten favorieten toevoegen mijn lijst toevoegen wijzigen wijzigen handmatig favorieten kabeljauwfilet en broccoli mijn+ lijst Selecteer het menu «favorieten» toevoegen wissen mijn lijst wijzigen pompoensoep kabeljauwfilet en broccoli + konijn met olijven en groenten pompoensoep Marokkaanse groenten Selecteer wissen konijn met olijven en groenten moules marinières Marokkaanse groenten moules marinières toevoegen kabeljauwfilet en broccoli wijzigen pompoensoep wissen konijn met olijven en groenten kabeljauwfilet en broccoli moules marinières pompoensoep konijn met olijven en groenten Marokkaanse groenten dat ufavoriet wissen?Wenst te wissen JA NEE vissoep Marokkaanse+ groenten moules marinières Selecteeru het recept wilt deze Volg de instructies vissoep wilt u deze favoriet wissen?Indd 109 JA NEE nederlands mijn lijst wissen wissen vissoep wilt u deze vissoep favoriet wissen? jA NEE JA NEE + 17/05/13 13:49:12 109 schoonmaak onderhoud tnava noitasilitu !Zodra u klaar bent met het koken van uw schotel, koppel het apparaat los en maak het schoon. [. . . ] Maak de binnenkant van het metalen deksel van het apparaat schoon met behulp van een vochtige spons en ga na dat de manometrische staaf correct op zijn plaats zit om ervoor te zorgen dat hij niet geblokkeerd geraakt. Opgelet USB: Geen water in de USB-poort * afhankelijk van het model Maak de buitenkant van het deksel van het apparaat schoon met behulp van een vochtige spons. Maak de dempklep aan de achterkant van het deksel schoon. Maak de bovenkant van de kookpot schoon met behulp van een vochtige doek. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER FT220HQL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER FT220HQL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag