Gebruiksaanwijzing ACER EXTENSA 2510G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER EXTENSA 2510G. Wij hopen dat dit ACER EXTENSA 2510G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER EXTENSA 2510G te teleladen.


ACER EXTENSA 2510G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (109 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER EXTENSA 2510G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u de tuitbeker gaat gebruiken. [. . . ] Als de beker is beschadigd of als er barsten in zitten, moet u onmiddellijk stoppen met het gebruik van deze beker. -- Het voortdurend en langdurig in kleine slokjes drinken van vloeistoffen leidt tot tandbederf. -- Houd alle onderdelen die u niet gebruikt buiten bereik van kinderen. -- Steriliseer de onderdelen van de tuitbeker niet in de magnetron zonder een magnetronsterilisator te gebruiken. Opbergen -- Haal uit hygiënisch oogpunt de tuitbeker uit elkaar (afb. -- Houd de tuitbeker uit de buurt van warmtebronnen en direct zonlicht. Tip: Het drinkdeksel en de fles van de tuitbeker kunnen worden gecombineerd met Philips Avent Natural-flessen. U kunt ook contact opnemen met het Philips Consumer Care Centre in uw land. [. . . ] Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, ga dan naar www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER EXTENSA 2510G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER EXTENSA 2510G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag