Gebruiksaanwijzing ACER B326HUL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER B326HUL. Wij hopen dat dit ACER B326HUL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER B326HUL te teleladen.


ACER B326HUL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (11743 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER B326HUL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het scherm kan beschadigd worden als u het laat vallen, als het onderhevig is aan een krachtige schok of als het wordt aangeraakt met een scherp of krassend object. Plaats uw monitor in een locatie met een lage vochtigheidsgraad en weinig stof. [. . . ] Zet niets op de voedingskabel en plaats de kabel zo, dat er geen mensen over kunnen vallen. Raak nooit de binnenkant van de monitor aan om elektrische schokken te voorkomen. Neem steeds de stekker en niet de kabel vast wanneer u de monitor loskoppelt van het stopcontact. De openingen in de behuizing van de monitor zijn voorzien voor ventilatie. Om oververhitting te voorkomen mag u deze openingen niet blokkeren of afdekken. Plaats de monitor evenmin op een bed, sofa, tapijt of een ander zacht oppervlak. Hierdoor kunt u de ventilatieopeningen aan de onderkant van de behuizing blokkeren. 2-3 Hdmi-kabel aansluiten (alleen voor modellen met een hdmi-ingang) a. Of sluit de MHL-kabel aan op het draagbare apparaat (alleen voor model met MHL-ingang)(optioneel) 2- 4 Sluit de audiokabel aan(Alleen audio-inputmodel)(optioneel) 3. Zet de Monitor en de Computer aan Zet eerst de monitor aan, daarna de computer. 2. VGA DC-IN HDMI DVI-D IN VGA IN AUDIO IN Externe besturing Pictogram Item * Voor geselecteerde MHL modellen Beschrijving Schakelt de monitor in of uit. Als de osd is geopend, drukt u op de Min- of Plus-knop om tussen osd-opties te schakelen. Als de osd inactief is, drukt u op Auto en het beeldscherm optimaliseert automatisch de positie, focus en klokfrequentie van het beeld. Druk op de Empowering-toets om de osd van Acer eColor Management te openen voor toegang tot de scenariomodi. Snelinstallatiegids LCD-monitor Aan/uit-knop/indicator / Min/plus Osd-functies Automatisch instellentoets/Afsluiten Empowering - toets Nederlands Houd rekening met de volgende veiligheidsrichtlijnen wanneer u uw monitor aansluit en gebruikt: Waarschuwing voor magnetisch veld Nederlands Magneet Magneet Sommige elektronische apparaten/kaarten zoals harde schijven, usb-apparaten, tabletcomputers, laptops , mobiele telefoons , horloges , koptelefoons , luidsprekers , creditcards, magnetische identiteitskaarten, enz. [. . . ] Als de osd inactief is, drukt u op Auto en het beeldscherm optimaliseert automatisch de positie, focus en klokfrequentie van het beeld. Druk op de Empowering-toets om de osd van Acer eColor Management te openen voor toegang tot de scenariomodi. Snelinstallatiegids LCD-monitor Aan/uit-knop/indicator / Min/plus Osd-functies Automatisch instellentoets/Afsluiten Empowering - toets Nederlands Houd rekening met de volgende veiligheidsrichtlijnen wanneer u uw monitor aansluit en gebruikt: Waarschuwing voor magnetisch veld Nederlands Magneet Magneet Sommige elektronische apparaten/kaarten zoals harde schijven, usb-apparaten, tabletcomputers, laptops , mobiele telefoons , horloges , koptelefoons , luidsprekers , creditcards, magnetische identiteitskaarten, enz. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER B326HUL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER B326HUL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag