Gebruiksaanwijzing ACER B236HL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER B236HL. Wij hopen dat dit ACER B236HL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER B236HL te teleladen.


ACER B236HL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (65 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER B236HL (4465 ko)
   ACER B236HL QUICK START GUIDE (3403 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER B236HL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Entfernen Sie die Trommelkartusche (A), die in dem Gerät vorinstalliert ist. [. . . ] 2 Ausgabefach Das Ausgabefach stützt die Aufzeichnungspapier-Ausgabe, um die Druckseiten aufzunehmen. Lösen Sie die Häkchen (A) von der Unterseite des Standard-Papier-Eingabefachs, um die Verlängerungsführung zu entfernen. Entfernen Sie die Verlängerungsführung, und entnehmen Sie anschließend die Aufzeichnungspapierführung. Erkennt das Gerät die Verbindung nicht, so druckt es die Daten aus. Drücken Sie die grünen Hebel (A) zurück in die ursprüngliche Position. Öffnen Sie die hintere Abdeckung, und drücken Sie die grünen Hebel herunter. [. . . ] Drücken Sie die grünen Hebel (A) zurück in die ursprüngliche Position. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER B236HL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER B236HL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag