Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z3-610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z3-610. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE Z3-610 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z3-610 te teleladen.


ACER ASPIRE Z3-610 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2084 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE Z3-610 (1738 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE Z3-610

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ]  Bevestig dat de NFC-functie is geactiveerd op de smartphone. [. . . ] Ύ˜ Wanneer de camera klaar is voor de overdracht, wordt op de camera een informatiescherm afgebeeld. Dann mit A-2 Met deze camera kunt u een smartphone gebruiken om de beeldcompositie te controleren voor het opnemen. Zet de camera in de opnamefunctie na A-1, raak daarna met de smartphone de camera gedurende langer dan twee seconden aan, waarbij de N-markeringen zijn uitgelijnd. : Bij gebruik van een draadloos accesspoint met WPS-drukknop Selecteer MENU  [Instellingen]  [WPS-Push], en druk daarna op de WPS-drukknop op het accesspoint waarmee een verbinding tot stand moet worden gebracht. : In het geval u de SSID en het wachtwoord van het accesspoint weet Selecteer MENU  [Instellingen]  [Toegangspunt instell. Selecteer het gewenste accesspoint, druk daarna op het midden van het besturingswiel om het wachtwoord van het accesspoint in te voeren. [. . . ] Stilstaande/bewegende beelden zenden vanaf de camera naar de computer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE Z3-610

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE Z3-610 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag