Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z1-601

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z1-601. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE Z1-601 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE Z1-601 te teleladen.


ACER ASPIRE Z1-601 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3769 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE Z1-601 (3792 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE Z1-601

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] | nl Uw headset kan met maximaal twee mobiele telefoons tegelijkertijd verbinding maken. [. . . ] | nl Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op de mobiele telefoon en dat deze in de zoekstatus staat. | nl Zorg dat de opgeladen headset is uitgeschakeld en zich binnen 1 meter van de mobiele telefoon bevindt. | nl Houd de knop ingedrukt tot u een signaaltoon hoort en de LED afwisselend blauw en rood knippert. | nl Een gesprek doorschakelen van de mobiele telefoon naar de headset. | nl Eén keer drukken Alleen mogelijk voor de eerste gekoppelde mobiele telefoon als er twee mobiele telefoons zijn verbonden. | nl Zorg ervoor dat de headset van de USB-oplaadkabel is losgekoppeld voordat u de batterij verwijdert. [. . . ] | nl Zorg ervoor dat de headset van de USB-oplaadkabel is losgekoppeld voordat u de batterij verwijdert. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE Z1-601

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE Z1-601 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag