Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE XC-105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE XC-105. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE XC-105 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE XC-105 te teleladen.


ACER ASPIRE XC-105 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2073 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE XC-105 (381 ko)
   ACER ASPIRE XC-105 ǔ (688 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE XC-105

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Draai de VOLUME-knop naar beneden (in de richting van OFF) om het toestel uit te schakelen, verzeker u ervan dat u de lichte “klik” gehoord hebt. [. . . ] Draai de VOLUME-knop naar beneden (in de richting van OFF) om het toestel uit te schakelen, verzeker u ervan dat u de lichte “klik” gehoord hebt. Sluit de hoofdtelefoon (niet-meegeleverd) aan op de ingang voor de hoofdtelefoon van het toestel. AANBEVELINGEN Het toestel mag, om veiligheidsredenen, enkel door een erkend technicus geopend worden. Als u dit toestel wenst weg te werpen, recycleer het dan in een afvalplaats voor elektrische huishoudapparaten. Vraag informatie aan de locale overheden of aan uw verkoper voor verdere details. [. . . ] Als u dit toestel wenst weg te werpen, recycleer het dan in een afvalplaats voor elektrische huishoudapparaten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE XC-105

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE XC-105 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag