Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5471

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5471. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V5471 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5471 te teleladen.


ACER ASPIRE V5471 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (65222 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V5471

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lidmaatschap van de Acer-community: aanbiedingen ontvangen en meedoen aan enquêtes. Eveneens zal u tijdens het installatieproces gevraagd worden uw product te registreren; ook kunt u dubbelklikken op het registratiepictogram op het bureaublad. Zodra we uw productregistratie hebben ontvangen, sturen we u via e-mail een bevestiging met belangrijke gegevens. [. . . ] Acer accessoires verkrijgen Het verheugt ons u te kunnen informeren dat verlenging van de Acer garantie en Notebookaccessoires u online ter beschikking staan. De Acer-winkels wordt stapsgewijs gelanceerd en is helaas in sommige regio’s niet beschikbaar. Controleert u regelmatig opnieuw om te zien wanneer de site in uw land beschikbaar zal zijn. Snelgids voor de Aspire V5 Deze uitgave: 12/2012 Modelnummer: ________________________________ Serienummer: _________________________________ Aankoopdatum: ________________________________ Plaats van aankoop: ____________________________ 3 Om te beginnen Bedankt dat u hebt gekozen voor een notebook van Acer als oplossing voor uw mobiele computereisen. Uw gidsen Om u te helpen met het werken op het Acer notebook hebben we een aantal gidsen ontworpen: Nederlands Allereerst helpt de Instelkaart u bij het instellen van uw computer. In de Snelgids krijgt u een introductie over de basiseigenschappen en functies van uw nieuwe computer. Als u meer wilt weten over hoe uw computer u kan helpen productiever te werken, raadpleeg dan de Gebruikershandleiding van de Aspire V5. Nederlands <Fn> + <F4> <Fn> + <F5> <Fn> + <F6> Leeg scherm <Fn> + <F7> Schakeltoets voor touchpad <Fn> + <F8> <Fn> + < > <Fn> + < > <Fn> + < > <Fn> + < > <Fn> + <Home> <Fn> + <Pg Up> Schakeltoets Hiermee schakelt u de voor luidspreker luidsprekers in en uit. 6 Sneltoets <Fn> + <Pg Dn> <Fn> + <End> Pictogram Functie Vorige Volgende Beschrijving Terugkeren naar het vorige mediabestand. schermoverzicht Nederlands 1 3 2 4 # 1 2 3 4 Pictogram Item 5 Beschrijving Webcam voor videocommunicatie. Opmerking: Om de kaart te verwijderen, trekt u die eenvoudig uit de sleuf. Maakt het gemakkelijk om via één aansluiting online te gaan en een externe display aan te sluiten. Steek het rechte uiteinde van een paperclip voorzichtig in het gat om de lade te openen. Wikkel een kabel rond een vast, onwrikbaar object, zoals een tafel of een handgreep van een lade. [. . . ] Steek het rechte uiteinde van een paperclip voorzichtig in het gat om de lade te openen. Wikkel een kabel rond een vast, onwrikbaar object, zoals een tafel of een handgreep van een lade. Plaats het slot in de uitsparing en draai de sleutel om zodat het slot is vergrendeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V5471

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V5471 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag