Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-552G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-552G. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V5-552G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-552G te teleladen.


ACER ASPIRE V5-552G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2084 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE V5-552G (4400 ko)
   ACER ASPIRE V5-552G ǔ (4809 ko)
   ACER ASPIRE V5-552G QUICK START GUIDE (2162 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V5-552G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze instructies aandachtig voordat u dit product gebruikt en bewaar deze handleiding voor toekomstig gebruik. Deze 3D-bril kan worden gebruikt voor Panasonic HDTV’s die passieve 3D ondersteunen. [. . . ] Bezoek onze website voor de nieuwste informatie over toepasselijke modellen. NEDERLANDS Veiligheidsmaatregelen Waarschuwingen Gebruik de passieve 3D-bril alleen voor het bestemde gebruik en alleen met een Panasonic 3D-tv-systeem. Zorg dat u de 3D-bril niet laat vallen, oefen geen druk uit of trap er niet op. Dat kan leiden tot beschadiging van het glas met mogelijk letsel tot gevolg. 1 Stop onmiddellijk de 3D-bril te gebruiken als uw huid vreemd voelt. In zeldzame gevallen kunnen de verf of de materialen die voor de 3D-bril zijn gebruikt, een allergische reactie veroorzaken. let op de hoeken van de montuur en de scharnieren wanneer u de 3D-bril opzet. * Onderhoudsbeurten, magnetische koppen van band en kassetteopnemer alsmede videorecorders, cartridges, batterijen lampen en elk ander product dat slechts gedurende een beperkte tijd kan gebruikt worden. gedurende de garantieperiode beperken de verplichtingen van de invoerder zich tot het volgende: 1. Het gratis herstellen van het toestel of het vervangen door een ander toestel van dezelfde waarde indien het door de invoerder nodig geacht wordt. Zijn altijd ten laste van de klant: * De transportkosten van en naar de werkhuizen. De verpakkingskosten voor apparaten die slecht of onverpakt binnenkomen en die teruggezonden moeten worden. De apparaten die voor herstelling ingezonden worden, reizen op risico van de eigenaar wel voor heen- als terugreis. GUARANTEE 4 * De hiervoor vermelde garantie doet geen afbreuk op de wettelijke garantie in voege. [. . . ] GUARANTEE 4 * De hiervoor vermelde garantie doet geen afbreuk op de wettelijke garantie in voege. Deze garantie is enkel van toepassing op het grondgebied van de Europese Unie, De Europese Economische Ruimte, Turkije, Macedonië, Servië, Kroatië, Bosnië & Herzegovina en Zwitserland voor producten aangekocht en gebruikt in één van deze landen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V5-552G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V5-552G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag