Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-472

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-472. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V5-472 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-472 te teleladen.


ACER ASPIRE V5-472 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2842 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE V5-472 (4662 ko)
   ACER ASPIRE V5-472 ǔ (4807 ko)
   ACER ASPIRE V5-472 QUICK START GUIDE (2495 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V5-472

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Taste TV, um die Fernbedienung in den TV-Modus zu setzen. [. . . ] € Achten Sie darauf, die farbigen Kabelstecker an die Anschlussbuchsen gleicher Farbe anzuschließen. Verwenden Sie die Nummerntasten auf Fernbedienung, um die Ziffern einzugeben. Um erneut Buchstaben anzuzeigen, die 123#& wählen und dann die E Taste drücken. Verwenden Sie die Nummerntasten auf Fernbedienung, um die Ziffern einzugeben. € Automatische Sendersuche : Drücken Sie die MANUAL/PRESET Taste, um Manuell auszuwählen und anschließend die TUNING/CH (, . Drücken Sie anschließend die ▲▼◄► Taste, die in - Richtung zeigt. Com Um die virtuelle Tastatur mit der Fernbedienung bedienen, die folgenden Schritte ausführen: 1. Drücken Sie die 5 Taste erneut und wählen Sie anschließend die 3D-Einstellungen im Blu-ray-Menü aus. [. . . ] Com Um die virtuelle Tastatur mit der Fernbedienung bedienen, die folgenden Schritte ausführen: 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V5-472

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V5-472 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag