Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-452G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-452G. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V5-452G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V5-452G te teleladen.


ACER ASPIRE V5-452G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (73035 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V5-452G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Waar u uw vingers moet plaatsen om de bevestigingsdop los te kunnen draaien 2 Bevestigingsdop (dicht) 3 Markering voor de NFC-locatie op de Xperia (Deze bevestigingsbehuizing heeft geen NFC geïnstalleerd. [. . . ] Lijn de markering op de camera uit met de markering op deze bevestigingsbehuizing, steek de camera in de bevestiging van deze behuizing en draai de camera in de LOCK richting tot deze vastklikt. Draai de bevestigingsdop niet in de verkeerde richting ˎˎ en trek er niet te hard aan, want hierdoor kunt u de bevestigingsbehuizing beschadigen. Kennisgeving voor klanten in de landen waar EUrichtlijnen van toepassing zijn Dit product werd geproduceerd door of in opdracht van Sony Corporation, 1-7-1 Konan Minato-ku Tokyo, 108-0075 Japan. Als ˎˎ de NFC-verbinding niet soepel tot stand komt, moet u de volgende procedures proberen. ˎˎ Als ˎˎ u met kracht op het LCD-scherm van de smartphone drukt wanneer deze bevestigingsbehuizing wordt gebruikt, kunnen de smartphone en deze bevestigingsbehuizing beschadigd raken. Zorg ervoor dat deze bevestigingsbehuizing stevig vast zit ˎˎ aan de smartphone voor u deze gaat gebruiken. [. . . ] Als ˎˎ er zand of vuil tussen de smartphone en deze bevestigingsbehuizing terecht komt, kan de smartphone beschadigd raken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V5-452G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V5-452G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag