Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-472

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-472. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V3-472 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-472 te teleladen.


ACER ASPIRE V3-472 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (112 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V3-472

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat kinderen NIET lopen/rennen terwijl ze uit een fles of beker drinken. Laat hete vloeistoffen afkoelen voordat u het voedsel bereidt om verbranding te voorkomen. [. . . ] Dit product is niet geschikt voor hete of koolzuurhoudende dranken of dranken met vruchtvlees. Als deze dranken toch worden gebruikt, moeten ze goed worden aangelengd en in korte tijd worden opgedronken, niet voortdurend in kleine slokjes. Voor gebruik: controleer alle onderdelen en gooi ze weg zodra u beschadigingen of zwakke plekken ziet. Maak het product schoon en steriliseer het (zie hoofdstuk ‘Schoonmaken’). Voor optimale prestaties knijpt u en masseert u het nummer op de speen tussen wijsvinger en duim (afb. Vervang de Natural-speen uit hygiënisch oogpunt na 3 maanden gebruik. Laat de Natural-speen niet in direct zonlicht of in de buurt van een warmtebron liggen. Moedermelk: afgekolfde moedermelk kunt u tot 48 uur bewaren in gesteriliseerde AVENT-flessen/ bewaarbekers van polypropyleen in de koelkast (niet in de deur) en 3 (flessen) tot 6 (bewaarbekers) maanden in de diepvries bij -18 graden. Vries ontdooide moedermelk nooit opnieuw in en voeg geen verse moedermelk toe aan reeds bevroren moedermelk. Combinatiemogelijkheden: deze oefenset kan worden gebruikt in combinatie met de Philips AVENT-flessen. [. . . ] Combinatiemogelijkheden: deze oefenset kan worden gebruikt in combinatie met de Philips AVENT-flessen. Gebruik alleen Philips AVENT Natural-spenen in combinatie met deze oefenset. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V3-472

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V3-472 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag