Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-331

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-331. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE V3-331 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE V3-331 te teleladen.


ACER ASPIRE V3-331 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (109 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE V3-331

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Actieve modus Uitmodus Bluetooth-modus LED-status Knippert rood tijdens het opladen; uit als de accu volledig is opgeladen. [. . . ] »» Nadat de apparaten zijn gekoppeld en de verbinding tot stand is gebracht, geeft de luidspreker twee pieptonen en brandt het LED-lampje onafgebroken blauw. Opmerking: • De luidspreker heeft een geheugenfunctie voor maximaal 4 gekoppelde apparaten. € Houd dit systeem uit de buurt van andere elektronische apparatuur die voor storing kan zorgen. Knop Functie Druk op deze knop om een inkomende oproep te beantwoorden. Druk tijdens een oproep op deze knop als u het gesprek wilt beëindigen. Houd deze knop tijdens een oproep ingedrukt om de oproep door te schakelen naar uw mobiele telefoon. [. . . ] Houd deze knop tijdens een oproep ingedrukt om de oproep door te schakelen naar uw mobiele telefoon. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE V3-331

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE V3-331 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag