Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK te teleladen.


ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (35526 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Las teclas funcionan como las de una calculadora (con sus operadores aritméticos +, -, *, y /). Snelgids voor de Aspire One Serie Oorspronkelijke uitgave: 06/2011 Modelnummer: _____________________________________ Serienummer: ______________________________________ Aankoopdatum: ____________________________________ Plaats van aankoop: ________________________________ 3 Om te beginnen Bedankt dat u hebt gekozen voor een notebook van Acer als oplossing voor uw mobiele computereisen. [. . . ] Volg deze stappen voor toegang tot dit document: 1 Klik op Start > Alle Programma's > AcerSystem. Opmerking: Als u het bestand wilt inzien, dient Adobe Reader te zijn geïnstalleerd. Als Adobe Reader nog niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt, als u op AcerSystem User Guide klikt, eerst het installatieprogramma van Adobe Reader gestart. Gebruiksaanwijzingen bij Adobe Reader vindt u in het menu Help en Ondersteuning. 4 Rondleiding door uw Acer notebook Nadat u de computer hebt ingesteld zoals is beschreven op de instelposter, bent u nu klaar voor een rondleiding door de nieuwe Acer notebook. bovenkant 1 Nederlands 2 9 3 4 5 6 8 7 # 1 Pictogram Item Geïntegreerde webcam Beschrijving Webcam voor videocommunicatie (configuratie kan per model verschillen). 5 # Pictogram Item Beschrijving Ook wel Liquid-Crystal Display (LCD) genoemd, geeft de beelduitvoer van de computer weer (configuratie kan per model verschillen). Light-Emitting Diodes (leds) die oplichten om de status van functies en componenten van de computer aan te geven. de linker- en rechtertoets functioneren als de linker en rechter muistoetsen. Comfortabele ondersteuning voor uw handen wanneer u de computer gebruikt. [. . . ] 2 Aansluiting voor hoofdtelefoon/ luidspreker/lijn-uit Microfoon-in aansluiting 3 4 Usb-poorten Sleuf voor Kensington-slot 10 Onderkant 6 1 Nederlands 2 5 4 3 # Pictogram Item Ventilatiesleuven en koelventilator Batterijvergrendeling 3G-sim-kaartsleuf Batterijnis Batterijgrendel Luidspreker Beschrijving Zorgen ervoor dat de computer koel blijft, zelfs na langdurig gebruik. Accepteert een 3G-sim-kaart voor 3G-verbindingsmogelijkheden (alleen voor bepaalde modellen). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE ONE D270-N261G326CK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag