Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-771G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-771G. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE E1-771G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-771G te teleladen.


ACER ASPIRE E1-771G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4000 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE E1-771G (4432 ko)
   ACER ASPIRE E1-771G ǔ (4666 ko)
   ACER ASPIRE E1-771G QUICK START GUIDE (3474 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE E1-771G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 10 IT -2 Gelieve vóór het eerste gebruik van uw apparaat deze gebruiksaanwijzing te lezen en ze in acht te nemen. [. . . ] Bewaar deze gebruiksaanwijzing voor later gebruik of voor eventuele volgende eigenaars. Schakelblok S1 DIP-schakelaar 1 Muntkanaal 9 2 Muntkanaal 10 3 Muntkanaal 11 4 Muntkanaal 12 5 Muntkanaal 13 6 Muntkanaal 14 7 Muntkanaal 15 8 Muntkanaal 16 DIP-schakelaar 1 Muntkanaal 1 2 Muntkanaal 2 3 Muntkanaal 3 4 Muntkanaal 4 5 Muntkanaal 5 6 Muntkanaal 6 7 Muntkanaal 7 8 Muntkanaal 8 OFF vrij vrij vrij vrij vrij vrij vrij vrij ON vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld OFF vrij vrij vrij vrij vrij vrij vrij vrij ON vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld vergrendeld DIP-schakelaar 10 op de schakellijst S1 op OFF - L-blok (B) 0 is actief. De munttester is programmeerbaar op twee van elkaar onafhankelijke blokken (B) voor telkens 16 muntsoorten. NL - 1 11 Teach-modus (zie ook bedieningsplaatje op de munttester) Waarschuwing Bij geheugenblok B0 kunnen de muntkanalen 10 tot 16 gezet worden. Mogelijke foutoorzaken – Overschrijding met reeds geprogrammeerde munten – Meetfout bij de programmering – Programmering werd vroegtijdig afgebroken – DIP-schakelaars werden niet in de juiste volgorde bediend – DIP-schakelaars zijn bij het bedienen niet juist vastgeklikt DIP-schakelaar S2. 9 naar omhoog op ON zetten - het apparaat bevindt zich in de teach-modus om muntkanalen aan te leren. Het aan te leren muntkanaal door het zetten van de betreffende DIP-schakelaar (B0: S2. Muntkanaal opslaan U heeft nu de mogelijkheid de door de muntinworp gecreëerde meetwaarde met een normale (A) of een brede (B) aannamespoel op te slaan. [. . . ] Muntkanaal opslaan U heeft nu de mogelijkheid de door de muntinworp gecreëerde meetwaarde met een normale (A) of een brede (B) aannamespoel op te slaan. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE E1-771G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE E1-771G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag