Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-572PG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-572PG. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE E1-572PG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-572PG te teleladen.


ACER ASPIRE E1-572PG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3620 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE E1-572PG (3521 ko)
   ACER ASPIRE E1-572PG QUICK START GUIDE (1335 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE E1-572PG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ˎˎSoms is de waterdichte behuizing niet langer waterbestendig als deze blootgesteld wordt aan krachtige schokken, als u de behuizing bijvoorbeeld laat vallen. Wij raden u aan om in dat geval de waterdichte behuizing te laten controleren door een erkende hersteller (tegen betaling). ˎˎAls u de camera wilt gebruiken op een diepte van 5 m of meer, of voor het beoefenen van watersporten, gebruikt u de waterdichte behuizing (SPK-AS1) (los verkrijgbaar). [. . . ] ˎˎAls u de camera wilt gebruiken op een diepte van 5 m of meer, of voor het beoefenen van watersporten, gebruikt u de waterdichte behuizing (SPK-AS1) (los verkrijgbaar). Opmerkingen ˎˎU kunt de REC-toets niet gebruiken wanneer de HOLDhendel vergrendeld is. (Zie afbeelding -a) ˎˎBij het opnemen van onderwaterbeelden met de camera in de waterdichte behuizing, zien de opgenomen beelden er minder scherp uit dan tijdens een normale opname. ˎˎU kunt geluid opnemen terwijl de camera in de waterdichte behuizing geplaatst is; het geluidsniveau zal echter lager liggen. ˎˎHaal een geschikte riem door de bevestigingsopening van de waterdichte behuizing en maak de riem vast aan een item dat u samen met de camera zult gebruiken. ˎˎWanneer de riem loskomt van de behuizingsklep als u de camera in de waterdichte behuizing plaatst, maakt u deze opnieuw vast. ˎˎGebruik de waterdichte behuizing niet in de volgende omstandigheden: Op ˋˋ zeer warme of vochtige plaatsen. Als u de O-ring niet onderhoudt zoals voorgeschreven, kan er water binnendringen in de waterdichte behuizing en kan deze zinken. ˎˎZorg ervoor dat er geen vezels van de doek aan de O-ring blijven kleven na het schoonvegen. ˎˎWanneer u opnamen hebt gemaakt in een omgeving met zeewind, moet u de behuizing goed spoelen met zoet water om zout en zand te verwijderen. Wij raden u aan de waterdichte behuizing gedurende ongeveer 30 minuten onder te dompelen in zoet water. Als er zout achterblijft op de behuizing, kunnen de metalen onderdelen beschadigd raken of kan er zich roest vormen, met lekkages als gevolg. ˎˎAls er zonnebrandolie op de waterdichte behuizing terechtkomt, moet u deze grondig reinigen met lauw water. Gebruik geen oplosmiddelen zoals alcohol, wasbenzine of verfverdunner. [. . . ] Als er zout achterblijft op de behuizing, kunnen de metalen onderdelen beschadigd raken of kan er zich roest vormen, met lekkages als gevolg. ˎˎAls er zonnebrandolie op de waterdichte behuizing terechtkomt, moet u deze grondig reinigen met lauw water. Gebruik geen oplosmiddelen zoals alcohol, wasbenzine of verfverdunner. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE E1-572PG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE E1-572PG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag