Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-472PG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-472PG. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE E1-472PG handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-472PG te teleladen.


ACER ASPIRE E1-472PG : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1559 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE E1-472PG

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Uw gidsen Om u te helpen met het werken op het Acer notebook hebben we een aantal gidsen ontworpen: Allereerst helpt de instelkaart u bij het instellen van uw computer. de Aspire One Serie Algemene Gebruikershandleiding bevat nuttige informatie voor alle modellen in de Aspire productreeks. [. . . ] De handleiding behandelt basale onderwerpen, zoals het gebruik van het toetsenbord, geluid, enz. De hieronder genoemde Algemene Gebruikershandleiding verwijst af en toe naar functies of kenmerken die slechts voor enkele modellen in de reeks gelden, en dus niet noodzakelijk voor het model dat u heeft aangeschaft. Dit wordt in de tekst aangegeven met opmerkingen in de trand van "alleen voor bepaalde modellen". In de Snelgids krijgt u een introductie over de basiseigenschappen en functies van uw nieuwe computer. Als u meer wilt weten over hoe uw computer u kan helpen productiever te werken, raadpleeg dan de Aspire One Serie Algemene Gebruikershandleiding. Deze Gebruikershandleiding bevat gedetailleerde informatie over onderwerpen zoals systeemfuncties, gegevensherstel, uitbreidingsopties en probleem oplossen. Daarnaast bevat het informatie over garantie en de algemene voorwaarden en veiligheid voor uw notebook. Sneltoetsen Gebruik sneltoetsen of toetscombinaties voor snelle toegang tot de meeste besturingselementen, zoals helderheid en geluidsvolume. Activeer een sneltoets door de <Fn> -toets ingedrukt te houden voordat u de andere toets van de combinatie indrukt. <Fn> + <F3> Communicatie <Fn> + <F4> Standby Schakeltoets voor beeldscherm <Fn> + <F5> 6 Sneltoets Pictogram Functie Beschrijving Hiermee schakelt u de lamp van het beeldscherm uit om stroom te besparen. <Fn> + <F6> Leeg scherm <Fn> + <F7> <Fn> + <F8> Nederlands Schakeltoets voor touchpad Schakeltoets Hiermee schakelt u de luidsprekers voor luidspreker in en uit. Als Scroll Lock is ingeschakeld, schuift het scherm één regel omhoog of omlaag als u de toets pijl-omhoog of pijl-omlaag indrukt. Hiermee verhoogt u het luidsprekervolume (alleen voor bepaalde modellen). Communicatie -indicator Blauw lampje aan Oranje lampje aan Brandt niet 3G aan/Wi-Fi aan 3G aan/Wi-Fi uit 3G uit/Wi-Fi aan 3G uit/Wi-Fi uit Accu-indicator 1 8 Achterkant 1 # Nederlands Item Batterijnis Beschrijving Bevat de batterij van de computer. [. . . ] Communicatie -indicator Blauw lampje aan Oranje lampje aan Brandt niet 3G aan/Wi-Fi aan 3G aan/Wi-Fi uit 3G uit/Wi-Fi aan 3G uit/Wi-Fi uit Accu-indicator 1 8 Achterkant 1 # Nederlands Item Batterijnis Beschrijving Bevat de batterij van de computer. 1 Opmerking: Uw computer kan eventueel zijn uitgerust met een andere batterij dan die in het plaatje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE E1-472PG

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE E1-472PG zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag