Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-430G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-430G. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE E1-430G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE E1-430G te teleladen.


ACER ASPIRE E1-430G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1559 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE E1-430G QUICK START GUIDE (2976 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE E1-430G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar deze handleiding zodat u deze in de toekomst opnieuw kunt raadplegen. Deze draadloze adapter voor VIERA is alleen bedoeld voor gebruikt met televisies van Panasonic die compatibel zijn met draadloos LAN en gepland zijn voor verkoop vanaf 2012. [. . . ] — Informatie over tv-modellen die geschikt zijn verklaard voor gebruik met deze draadloze adapter voor VIERA Ga naar de website van Panasonic http://panasonic. jp/support/global/cs/ (Deze website is alleen in het Engels beschikbaar. ) Voorzorgsmaatregelen Het gebruik van dit toestel is aan de volgende beperkingen onderhevig. U dient rekening te houden met deze beperkingen voordat u dit toestel gaat gebruiken. Panasonic is in geen geval aansprakelijk voor incidentele schade als gevolg van het niet respecteren van deze beperkingen of van het op bepaalde wijze gebruiken of misbruiken van dit toestel. — Gebruik dit toestel niet om verbinding te maken met een draadloos netwerk waarvoor u geen gebruiksrechten hebt. Informatie over het weggooien van elektrische en elektronische apparatuur (particulieren) Dit symbool betekent in Europa dat gebruikte elektrische en elektronische producten niet bij het normale huishoudelijke afval mogen. Lever deze producten in bij de aangewezen inzamelingspunten, waar ze gratis worden geaccepteerd en op de juiste manier worden verwerkt, teruggewonnen en hergebruikt. In Nederland kunt u uw producten bij uw winkelier inleveren bij de aanschaf van een vergelijkbaar nieuw product. Wanneer u dit product op de juiste manier als afval inlevert, spaart u waardevolle hulpbronnen en voorkomt u potentiële negatieve gevolgen voor de volksgezondheid en het milieu, die anders kunnen ontstaan door een onjuiste verwerking van afval. Neem contact op met uw gemeente voor meer informatieve over het dichtstbijzijnde inzamelingspunt of raadpleeg www. Voor zakelijke gebruikers in de Europese Unie Neem voor het weggooien van elektrische en elektronische apparatuur contact op met uw leverancier voor verdere informatie. [. . . ] Informatie over verwijderen van afval in landen buiten de Europese Unie Dit symbool is alleen geldig in de Europese Unie. Neem wanneer u dit product wilt weggooien, contact op met de locale overheid of uw leverancier en vraag wat de juiste verwijderingsmethode is. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE E1-430G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE E1-430G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag