Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5738G QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5738G. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE 5738G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5738G te teleladen.


ACER ASPIRE 5738G QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1356 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE 5738G (1096 ko)
   ACER ASPIRE 5738G QUICK GUIDE (1308 ko)
   ACER ASPIRE 5738G SERVICE GUIDE (19574 ko)
   ACER ASPIRE 5738G QUICK START GUIDE (978 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE 5738GQUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dergelijke wijzigingen zullen worden opgenomen in nieuwe edities van deze handleiding of in aanvullende documenten en publicaties. Acer stelt zich niet aansprakelijk en geeft geen garanties, expliciet noch impliciet, voor de inhoud van dit document en wijst de impliciete garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel af. [. . . ] Volg deze stappen voor toegang tot dit document: 1 Klik op Start, Alle Programma's, AcerSystem. 2 Klik vervolgens op AcerSystem User Guide. Opmerking: Als u het bestand wilt inzien, dient Adobe Reader te zijn geïnstalleerd. Als Adobe Reader nog niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt, als u op AcerSystem User Guide klikt, eerst het installatieprogramma van Adobe Reader gestart. Gebruiksaanwijzingen bij Adobe Reader vindt u in het menu Help en Ondersteuning. 4 Rondleiding door uw Acer notebook Nadat u de computer hebt ingesteld zoals is beschreven op de poster Aan de slag. . . , bent u nu klaar voor een rondleiding door het nieuwe Acer notebook. Bovenkant Nederlands # 1 2 Pictogram Item Acer Crystal Eye webcam Beeldscherm Beschrijving Webcam voor videocommunicatie (alleen voor bepaalde modellen). Ook wel Liquid-Crystal Display (LCD) genoemd, geeft de output van de computer weer (Configuratie kan per model verschillen). Schakelt de computer aan en uit. 3 Aan/uit knop 5 # 4 Pictogram Item Wireless LAN communicatie toets/indicator Bluetooth communicatie toets/indicator 3G 3G WWAN communicatie toets/indicator Backuptoets 5 HDD Num Lock Caps Lock 6 7 8 Toetsenbord Touchpad Kliktoetsen (links, midden* en rechts) Beschrijving Schakelt de draadloze LAN-functie in/uit. Brandt om de status van Bluetooth communicaties aan te geven (alleen voor bepaalde modellen). Brandt om de status van 3G WWAN communicaties aan te geven (alleen voor bepaalde modellen). De toetsen links en rechts functioneren als de linker en rechter muistoetsen. *De middelste toets dienst als Acer biometrisch beveiligde vingerafdruklezer met ondersteuning voor Acer FingerNav 4-richtingen besturingsfunctie (alleen voor bepaalde modellen). Nederlands 9 Stroomindicator1 Geeft de vermogenstatus van de computer aan. Comfortabele ondersteuning voor uw handen wanneer u de computer gebruikt. 10 11 12 Polssteun Schakeltoets voor Hiermee schakelt u het interne touchpad in touchpad en uit. Microfoon Interne microfoon voor geluidsopname. 6 # Pictogram Item Beschrijving 13 +/14 15 Volume omhoog/ Zet het systeemvolume harder/zet het Volume omlaag systeemvolume zachter. Acer PowerSmart- Plaatst de computer in de energie toets besparende modus. [. . . ] Opent de lade van het optisch station wanneer de computer is uitgeschakeld. Opmerking: Steek een paperclip in de nooduitwerpopening om de lade van het optisch station uit te werpen als de computer is uitgeschakeld. 6 7 Modem (RJ-11) poort Kensington-slot sleuf Aansluiting voor een telefoonlijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE 5738G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE 5738G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag