Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5635Z QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5635Z. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE 5635Z handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 5635Z te teleladen.


ACER ASPIRE 5635Z QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1305 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE 5635Z QUICK GUIDE (1311 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE 5635ZQUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het serienummer en het modelnummer bevinden zich op het label dat op uw computer zit. Het serienummer, het modelnummer en de aankoopinformatie moeten worden vermeld op elke briefwisseling aangaande deze eenheid. [. . . ] Het is als Portable Document Format (PDF) beschikbaar en is al van te voren op uw notebook gezet. Volg deze stappen voor toegang tot dit document: 1 Klik op Start, Alle Programma's, AcerSystem. 2 Klik vervolgens op AcerSystem User Guide. Opmerking: Als u het bestand wilt inzien, dient Adobe Reader te zijn geïnstalleerd. Als Adobe Reader nog niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt, als u op AcerSystem User Guide klikt, eerst het installatieprogramma van Adobe Reader gestart. Gebruiksaanwijzingen bij Adobe Reader vindt u in het menu Help en Ondersteuning. 4 Rondleiding door uw Acer notebook Nadat u de computer hebt ingesteld zoals is beschreven op de poster Aan de slag. . . , bent u nu klaar voor een rondleiding door het nieuwe Acer notebook. Bovenkant Nederlands # 1 2 Pictogram Item Acer Crystal Eye webcam Beeldscherm Beschrijving Webcam voor videocommunicatie (alleen voor bepaalde modellen). Ook wel Liquid-Crystal Display (LCD) genoemd, geeft de output van de computer weer (Configuratie kan per model verschillen). 5 # 3 4 Pictogram Item Luidsprekers HDD Num Lock Caps Lock 5 Aan/uit knop Wireless LAN communicatie toets/indicator Bluetooth communicatie toets/indicator 6 7 8 Toetsenbord Touchpad Stroomindicator1 Accu-indicator1 Beschrijving De luidsprekers linksvoor, midden en rechtsvoor zorgen voor stereogeluid. Brandt wanneer het Caps Lock is ingeschakeld. Nederlands Schakelt de computer aan en uit. Brandt om de status van Bluetooth communicaties aan te geven (alleen voor bepaalde modellen). De toetsen links en rechts functioneren als de linker en rechter muistoetsen. Comfortabele ondersteuning voor uw handen wanneer u de computer gebruikt. Interne microfoon voor geluidsopname. 9 10 11 Kliktoetsen (links en rechts) Polssteun Microfoon 1. De statusindicatoren aan de voorkant zijn zelfs zichtbaar als het scherm gesloten is. 6 Sneltoetsen De computer gebruikt sneltoetsen of toetscombinaties voor toegang tot de meeste besturingselementen, zoals helderheid en geluidsvolume. Om een sneltoets te gebruiken drukt u de <Fn> -toets in voordat u de andere toets van de combinatie indrukt. [. . . ] Opent de lade van het optisch station wanneer de computer is uitgeschakeld. Opmerking: Steek een paperclip in de nooduitwerpopening om de lade van het optisch station uit te werpen als de computer is uitgeschakeld. Nederlands 10 Onderkant Nederlands # 1 2 3 4 5 Pictogram Item Accu-nis Accuvergrendeling Harde schijf nis Geheugenvak Ventilatiesleuven en koelventilator Beschrijving Bevat de accu van de computer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE 5635Z

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE 5635Z zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag