Gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 4810T QUICK GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 4810T. Wij hopen dat dit ACER ASPIRE 4810T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER ASPIRE 4810T te teleladen.


ACER ASPIRE 4810T QUICK GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1591 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER ASPIRE 4810T (1096 ko)
   ACER ASPIRE 4810T QUICK GUIDE (1583 ko)
   ACER ASPIRE 4810T QUICK START (1908 ko)
   ACER ASPIRE 4810T QUICK START GUIDE (1412 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER ASPIRE 4810TQUICK GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het serienummer en het modelnummer bevinden zich op het label dat op uw computer zit. Het serienummer, het modelnummer en de aankoopinformatie moeten worden vermeld op elke briefwisseling aangaande deze eenheid. [. . . ] Volg deze stappen voor toegang tot dit document: 1 Klik op Start, Alle Programma's, AcerSystem. 2 Klik vervolgens op AcerSystem User Guide. Opmerking: Als u het bestand wilt inzien, dient Adobe Reader te zijn geïnstalleerd. Als Adobe Reader nog niet op uw computer is geïnstalleerd, wordt, als u op AcerSystem User Guide klikt, eerst het installatieprogramma van Adobe Reader gestart. Gebruiksaanwijzingen bij Adobe Reader vindt u in het menu Help en Ondersteuning. 4 Rondleiding door uw Acer notebook Nadat u de computer hebt ingesteld zoals is beschreven op de poster Aan de slag. . . , bent u nu klaar voor een rondleiding door het nieuwe Acer notebook. Bovenkant Nederlands 5 # 1 2 3 Pictogram Item Acer Crystal Eye webcam Microfoon Beeldscherm Beschrijving Webcam voor videocommunicatie. Ook wel Liquid-Crystal Display (LCD) genoemd, geeft de output van de computer weer (Configuratie kan per model verschillen). De toetsen links en rechts functioneren als de linker en rechter muistoetsen. Comfortabele ondersteuning voor uw handen wanneer u de computer gebruikt. Hiermee schakelt u het interne touchpad in en uit. Nederlands 4 Aan/uit-knop/ indicator Toetsenbord Touchpad Kliktoetsen (links en rechts) Polssteun 5 6 7 8 9 10 Schakeltoets voor touchpad Communicatietoets Schakelt de wlan/3g-functies in/uit. Backuptoets Acer PowerSmarttoets HDD Start Acer Backup Management voor databack-up in drie stappen. De luidsprekers links en rechts zorgen voor stereogeluid. 11 12 Uitwerptoets Luidsprekers 6 Sneltoetsen De computer gebruikt sneltoetsen of toetscombinaties voor toegang tot de meeste besturingselementen, zoals helderheid en geluidsvolume. Om een sneltoets te gebruiken drukt u de <Fn> -toets in voordat u de andere toets van de combinatie indrukt. Sneltoets <Fn> + <F2> Nederlands Pictogram Functie Beschrijving SysteemeiStart Systeemeigenschappen om genschappen systeeminformatie weer te geven. Bluetooth Standby Schakeltoets voor beeldscherm Leeg scherm Schakelt de Bluetooth-functie in/uit (alleen voor bepaalde modellen). [. . . ] Opmerking: Steek een paperclip in de nooduitwerpopening om de lade van het optisch station uit te werpen als de computer is uitgeschakeld. Aansluiting voor een adapter. 4 5 6 USB 2. 0 poort Ethernet (RJ-45) poort Gelijkstroom aansluiting 10 Onderkant Nederlands # Pictogram Item 1 Accu-nis Beschrijving Bevat de accu van de computer. 2 Accuslot Vergrendelt de accu op z'n plaats. 3 4 5 Geheugenvak Harde schijf nis Ventilatiesleuven en koelventilator Bevat het hoofdgeheugen van de computer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER ASPIRE 4810T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER ASPIRE 4810T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag