Gebruiksaanwijzing ACER AR580 F2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER AR580 F2. Wij hopen dat dit ACER AR580 F2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER AR580 F2 te teleladen.


ACER AR580 F2 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (361 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER AR580 F2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik geen schurende producten, noch snijdende metalen spatels om de glazen deur van de oven te reinigen, aangezien deze het oppervlak zouden kunnen krassen, en als gevolg het glas doen verbrijzelen. Voor het activeren van de functie automatische reiniging: • reinig de ovendeur • verwijder met een natte spons het ergste vuil uit de oven. Gebruik geen schoonmaakmiddelen; • verwijder alle accessoires en de kit met de geleiders (indien aanwezig); • l a a t g e e n k e u k e n d o e k e n o f pannenlappen aan het handvat hangen. Gedurende de automatische reiniging kunnen de oppervlakken zeer heet worden: houd kinderen op afstand. [. . . ] Wij raden u aan bij het eerste gebruik de oven minstens een uur leeg te laten functioneren, op maximum temperatuur en met de deur dicht. Nadat u de oven heeft uitgeschakeld, opent u de ovendeur en lucht u het vertrek. De lucht die u ruikt komt door het verdampen van de middelen die worden gebruikt om de oven te beschermen. Zet nooit voorwerpen op de bodem van de oven; u riskeert hiermee het email te beschadigen. In het geval van bereidingen waar het gerecht moet rijzen raden we u aan de deur niet te openen om het resultaat ervan niet te bederven. De oven begint voor te verwarmen, de aanwijzer van de voorverwarming gaat aan. De temperatuur kan veranderd worden door te draaien aan de THERMOSTAATKNOP. 77 NL Programma GRILL-DRAAISPIT Het bovenste verwarmingselement gaat aan en het draaispit komt in beweging. Programma’s LAGE TEMPERATUUR Deze kookfunctie is ideaal voor rijzen, ontdooien, het bereiden van yoghurt, het snel of langzaam opwarmen van gerechten en het langzaam koken van etenswaren op lage temperatuur. Zet de steun van het draaispit op de 3e stand en steek de vleespen in de speciale opening achterin de oven; 3. Giet er het mengsel van water en gist in Kneed het geheel totdat een homogeen deeg is gevormd dat niet plakkerig is, door het deeg 10 minuten lang met de palm van de hand plat te drukken en vervolgens weer dicht te vouwen. Bij de functies DRAAISPIT raden wij u aan de lekplaat op stand 1 te zetten om eventueel vet of jus op te vangen. Pilaf FUNCTIE Gebak- of multiniveau Gebak- of multiniveau Traditioneel Traditioneel Multiniveau Multiniveau Traditioneel Traditioneel Traditioneel Multiniveau Multiniveau Multiniveau Traditioneel TEMPERATUUR 160 °C 200 °C 160 °C 160 °C 200 °C 200 °C 200 °C 160 °C 160 °C 200 °C 200 °C 200 °C 180 °C HULPMIDDELEN taartvorm op lekplaat op lekplaat terrinevorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) schotel op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat op lekplaat of vorm op bakplaat cocotte op lekplaat schotel of taartvorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat (au bain-marie met warm water) taartvorm op lekplaat op lekplaat aluminiumfolie op lekplaat schotel op lekplaat GERECHTEN Gevogelte aan het spit grote braadstukken Gesauteerd vlees en cocotte en traditionele gerechten Grill Vlees in beslag Gerechten in zoutkorst Gegrilde vis en spiesjes Hele vissen (gevuld) Visfilets (met wijn of andere vloeistof) In aluminiumfolie Vis in beslag (bladerdeeg of kruimeldeeg) Soufflé Vis in zoutkorst VOORBEELDEN kip, haantje hele gebraden bout, grote kapoen of kalkoen, enz. FUNCTIE Draaispit Multilevel TEMPERATUUR 270 °C 180 °C (op een derde van de braadtijd terugbrengen naar 160°C) 190 °C 200 °C 200 °C 240 °C 180 °C 200 °C 200 °C 200 °C 200 °C 200 °C 240 °C HULPMIDDELEN vleespen voor draaispit vlees op lekplaat, regelmatig bedruipen met jus cocotte op lekplaat op rooster (rooster op basis van de dikte) op lekplaat (voor grote stukken, terugbrengen naar 160 °C als het beslag gaar is) vlees op lekplaat of schotel op lekplaat op rooster (rooster op basis van de dikte) op lekplaat op lekplaat op lekplaat op lekplaat taartvorm op lekplaat vis op lekplaat of schotel op lekplaat VLEES Traditioneel Barbecue Multilevel Multilevel Barbecue Multilevel Traditioneel Multilevel Multilevel Multilevel Multilevel 80 VIS Kooktabel oven GERECHTEN Koekjes (zonder gist) Cheesecake Vruchtenaart van gistdeeg GEBAK Bereiding bodem voor vruchtentaarten (zandtaartdeeg) Gebakjes (bladerdeeg of kruimeldeeg) soesjes Kleine gebakjes (bakkersgist) Groot gebak (bakkersgist) Koekjesdeeg Zandtaartdeeg Bladerdeeg Bitterkoekjes, kokosballetjes Gistdeeg Lichtgebakken meringues Doorgebakken meringues Pudding DESSERTS Crème en flans Griesmeelpuddingen Rijstdesserts Soufflé FRUIT Gevuld fruit of fruit in aluminiumfolie PATISSERIE suikertaart, vlaaien taart met verse vruchten (aardbeien, frambozen, enz. Kougloff, brioches, panettone, zoet brood gebakjes in papieren cups, lepelkoekjes, enz. HULPMIDDELEN Niveau bakplaat Kooktijd (minuten) ± 10 Da +10 a +25 Da +5 a +15 ±10 Da –20 a –5 45** In oven plaatsen Kalfsrollade Braadstukken op lekplaat of ovenschaal 2 Koud Gebak Plum-cake en marmercake (met gedroogde gist) Vruchtentaart (kruimeldeeg of bladerdeeg, met of zonder flan) Bladerdeeg Gebak zonder gist (clafoutis, amandeltaart, boerentaart, enz. ) taartvorm op rooster taartvorm op rooster op lekplaat op lekplaat 2 2 Koud 2 2 Warm of koud Koud Pizza’s Brood Dikke pizza's (brooddeeg) *** 2 2 28** 55 * De kooktijden dienen slechts als indicatie en kunnen naar eigen smaak aangepast worden. de voorverwarming van de oven is door de fabriek ingesteld en kan niet handmatig worden gewijzigd. de waarden in de tabel hebben betrekking op de minimum en maximum waarden. Zij kunnen door de gebruiker worden gewijzigd, te beginnen met de vooringesteld duur. Dit apparaat is ontworpen en vervaardigd volgens de • Het apparaat is niet geschikt om te worden ingeschakeld m. Een externe timer ofwel door een gescheiden afstandsbedieningssysteem. [. . . ] ) Glasplaat Zet het deksel weer op zijn plaats en let erop dat de afdichting goed is bevestigd (zie afbeelding). Automatische reiniging PYROLYSE De ovendeur reinigen Reinig het glas van de deur met een spons en niet schurende producten. Gebruik geen ruwe schurende materialen of scherpe schrapertjes die het oppervlak zouden kunnen krassen waardoor als gevolg het glas zou kunnen barsten. Til de hendeltjes op die zich aan de twee scharnieren bevinden en draai ze (zie afbeelding); Het programma PYROLYSE brengt de oventemperatuur op 500°C om het pyrolyseproces (ofwel het verbranden van voedselrestjes) te starten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER AR580 F2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER AR580 F2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag