Gebruiksaanwijzing ACER A1-811

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER A1-811. Wij hopen dat dit ACER A1-811 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER A1-811 te teleladen.


ACER A1-811 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (259344 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER A1-811 (194785 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER A1-811

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ‰¥ De antenne niet naar voren of naar achteren kantelen terwijl hij omhoog gericht is. [. . . ] Om het muziek streamen SC-PMX9 te kunnen uitvoeren, dient u hetzelfde draadloze netwerk van 2, 4 GHz te gebruiken dat door het compatibele apparaat gebruikt wordt, via de draadloze netwerkrouter (toegangspunt). ‰¥Raadpleeg voor informatie over de verbinding met een LAN-kabel “Permanent bedrade LAN-verbinding” in de gebruiksaanwijzing. ‰¥ Als u met uw Mac/PC een draadloze instelling wilt uitvoeren, of als u de geavanceerde instelling wilt toepassen, raadpleeg dan “Methode 4” in de gebruiksaanwijzing. 1 Methode 1 Methode 2 De volgende uitleg is gebaseerd op een iPhone. 7 De instellingen zijn voltooid als en “Success” weergegeven wordt “ ” wordt op het display aangeduid. 4 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin aangeduid wordt dat de verbinding met dit systeem is, start de app dan opnieuw. 5 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin aangeduid wordt dat de Wi-Fi-instelling van dit systeem voltooid is, sluit dan de app en controleer vervolgens de werking van AirPlay, enz. Speciale kabel die bij het iOS-toestel geleverd wordt Gebruik van AirPlay De volgende uitleg is gebaseerd op een iPhone. [. . . ] Speciale kabel die bij het iOS-toestel geleverd wordt Gebruik van AirPlay De volgende uitleg is gebaseerd op een iPhone. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER A1-811

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER A1-811 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag