Gebruiksaanwijzing ABC JUMEAUX ZOOM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ABC JUMEAUX ZOOM. Wij hopen dat dit ABC JUMEAUX ZOOM handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ABC JUMEAUX ZOOM te teleladen.


ABC JUMEAUX ZOOM : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1011 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ABC JUMEAUX ZOOM

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Toch raden wij u aan om het model niet gedurende lange tijd aan intensief zonlicht bloot te stellen. U kunt de overtrek zowel met de hand als in de machine op lage temperatuur wassen (wasmiddel voor fijne was). € Absolute regenbescherming bieden onze modellen slechts in combinatie met de in de handel verkrijgbare regenkappen van ABC Design. [. . . ] € Breng geen veranderingen aan die de veiligheid in gevaar kunnen brengen. € Houdt uw kind op afstand tijdens het in- of uitklappen van deze wagen om letsel te voorkomen. € Controleer voor gebruik of de zitting, de reiswieg of het babyautostoeltje goed zijn bevestigd. NL - 16 Instructies met betrekking tot reclamaties • • • • • Natuurlijke slijtageverschijnselen en schade door overmatige belasting vormen geen redenen tot reclamatie. Schade die door een onvakkundig gebruik is ontstaan, is geen reden tot reclamatie. Schade die door een verkeerde montage of ingebruikname is ontstaan, is geen reden tot reclamatie. Schade die door onvakkundige veranderingen aan het product is ontstaan, is geen reden tot reclamatie. Roestvlekken, die door een onvoldoende onderhoud of onvakkundige behandeling kunnen ontstaan, vormen geen gebreken. € Krassen zijn normale slijtageverschijnselen en geen productgebreken. € Vochtig geworden textiel dat niet wordt gedroogd, kan beschimmelen. € Versleten banden zijn een normaal verschijnsel en vormen geen reden tot reclamatie. Verzeker u er voor het gebruik van dat alle vergrendelingen gesloten zijn. Om de wielen te verwijderen, dient u de hendel aan de achteras naar beneden te drukken. Bevestig de voorwielen door het wielblok op de as te schuiven totdat ze op hun plaats klikken. Druk, om de voorwielen af te nemen, op de knop onder het voorwielblok en schuif het wielblok van de as af. Het zwenken en vastzetten van de voorwielen Druk de hendel naar beneden om de wielen vast te zetten. De rem bedienen Druk, om de rem vast te zetten, de hendel naar beneden. Als u uw kind in de kinderwagen zet of er uitneemt, moet de rem altijd vastgezet zijn. [. . . ] Kantelen van de buggyzit Trek, om de buggyzit te kantelen, de hendel aan de achterzijde van de rugleuning omhoog en pas de hoogte van de buggyzit aan. Verstellen van de duwstang Knijp de knop in om de hoogte van de duwstang aan te passen. Trek de beide ontgrendelingen aan de linker- en rechterzijde van de duwstang naar boven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ABC JUMEAUX ZOOM

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ABC JUMEAUX ZOOM zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag